Myśle, ze przyda nam się wpis z stosunkowo tanimi, ale nie najtańszymi, tzw. „stosunek ceny do jakości” narzędziami recznymi i elektrycznymi post będzie bardzo przydatny dla amatorów na forum, których jest na pewno sporo, w tym ja więc co polecacie?
Cześć Ja kupuje w Lidlu albo Aldi. Elektronarzędzia mam głównie z Lidla- Parkside i spełniają swoje zadanie, są solidnie wykonane i mają też gwarancję. Warto wybrać się tam na polowanie! Pozdrawiam.
Parkside też mogę polecić. Lubię ich, bo można dobierać sobie potem osprzęt do nich z innych firm. Są uniwersalnie wykonane a to jest na plus. Jeszcze nic nie reklamowałem.
Wg mnie na tego Lidla trzeba uważać i być czujnym, bo ja już wiele razy musiałem oddawać narzędzia… nie wiem jak oni to robią… ciekawość mnie zżerała, żeby kupić, ale mimo wszystko oddawałem. Pozdrowionka
Cześć! Kupiłem sobie wiertarkę z Lux Tools w OBI i kurcze jestem zdziwiony ale śmiga elegancko. Kiedyś tylko padłą mi regulacja obrotów, ale naprawa na reklamację trwała nawet nie tydzień… Śmiało polecam!